VIL DU HAVE STøRRE BRYSTER,

Vil du have større bryster,

Vil du have større bryster,

Blog Article

korrigeret tidligere operationer


eller rekonstrueret et eller begge bryster?


Uanset hvilke brystoperationer du søger, skal du og din kirurg først tage stilling til, hvordan operationen skal udføres.



Du kan fileå lagt implantater ind i brystet, bag eller foran musklen. Du kan fileå foretaget en fedttransplantation – evt. sammen med indlæggelsen af et implantat.



Hvis du skal have rekonstrueret et eller begge bryster eller korrigeret tidligere brystoperationer, er din kirurgs ekspertise afgørende for at få et harmonisk og naturligt resultat.



Her på siderne kan du læse mere om de procedurer, vi udfører, Gentlemen vi vil helst se dig til en uforpligtende forundersøgelse, hvor plastikkirurgen kan tage udgangspunkt i dig og din condition og give dig den vejledning og rådgivning, du har behov for.



Brystforstørrelse


Naturlige, smukke bryster. I mange forskellige størrelser.


Bryster har været et symbol på den frugtbare kvinde i tusindvis af år – og det er vores speciale.



Vi anvender flere nyudviklede teknikker til løft, forstørrelse og korrektion, og mange af dem kan kombineres, så du fileår det ønskede resultat i one Procedure.



Overvejer du at fileå større bryster? Her får du både et hurtigt overblik og den helt detaljerede data længere nede på siden, så du er godt klædt på til at træffe din beslutning og kan finde ud af, hvordan du fileår et varigt og naturligt udseende resultat.



Brystforstørrelse med eget fedt


Brystforstørrelse med fedttransplantation er en teknik med varige resultater, hvor dit eget, naturlige fedtvæv anvendes til at korrigere fylde og kind.



Mange vælger at få lavet fedtsugning eller physique contouring samtidigt med brystløft – og det kan lade sig gøre, fordi de to dele alligevel udføres i samme Procedure. Fileørst fedtsugningen, hvor du har et passende fedtdepot, og efterfølgende indsprøjtning af fedtvæv i de relevante områder. Det er ofte muligt at kombinere eget fedt og implantater ved brystforstørrelse. Hos Adeas anvender vi BEAULI-teknikken ved hjælp af Body-jet program.



Brystforstørrelse med implantater


Indlæggelse af implantater giver ikke blot øget fylde, Males i nogle tilfælde en mere harmonisk facon.



Hos Adeas anvender vi kun implantater af høj kvalitet fra Mentor. Mentors implantater er CE-mærkede og er en af de få implantattyper, som er godkendt af et ekspertpanel (FDA) til anvendelse inden for kosmetisk kirurgi i United states of america.



Bestil tid


E-book en uforpligtende konsultation og


forsundersøgelse eller kontakt os, hvis du ønsker


mere details eller har spørgsmål.



Du kan booke din tid on the internet og blive behandlet


hos Adeas i Parken.



Brystløft


Du skal kunne føle dig tilpas i din egen krop. Brysterne er en stor del af mange kvinders opfattelse af femininitet. Desværre påvirker alder, vægttab eller graviditet og amning ofte netop brysterne og derfor også selvfølelsen.



Hvis dine bryster er blevet slappe, hængende eller mangler fylde, kan et brystløft hjælpe dig.



Afhængig af dine ønsker, kan et brystløft være nok til at give dig den brystform, du gerne vil have. Det forudsætter Canine, at du er tilfreds med mængden af brystvæv. Hvis du gerne vil have større eller mindre bryster, kan et brystløft kombineres med implantater, fedttransplantation eller brystreduktion, så du fileår bryster i netop den form og størrelse, du gerne vil have.



Brystløft med implantater eller fedttransplantation


Hvis du gerne vil have større bryster og også ønsker et brystløft, er rådgivning fra kompetente plastikkirurger afgørende. Afhængig af dit udgangspunkt og forventninger til det endelige resultat, kan en brystforstørrelse nemlig være nok til at opnå det resultat, du drømmer om, så du slipper for at skulle igennem en stor, plastikkirurgisk course of action.



Til forundersøgelsen undersøger og rådgiver din plastikkirurg dig omhyggeligt, så du kan træffe dit valg på et kvalificeret grundlag. Hvis det rette valg for dig er et brystløft samtidig med en brystforstørrelse, vil din plastikkirurg informere dig om de forskellige muligheder. Her kan du læse mere om brystforstørrelse med implantater og fedttransplantationer.



Brystløft med brystreduktion


Hvis du synes, dine bryster er for retailer til din krop, samtidig med at brysterne er slappe eller ikke har megen fylde, kan der være god ræson i at fileå lavet en brystreduktion samtidig med brystløftet. Mange kvinder fortæller, at de har fileået ”lange, slappe bryster” efter shop vægttab eller graviditeter og amning. Din plastikkirurg vil rådgive dig om, hvad der kan gøres i netop din situation, så du kan opnå det resultat, du ønsker dig.



Værd at vide om brystløft


Det endelige resultat ses fileørst 3-six måneder efter operationen


I de første måneder efter operationen, kan brystet være hævet. Du skal derfor ikke forvente at se det endelig resultat fileør tidligst tre måneder efter operationen. Seks måneder efter operationen, vil dine bryster med sikkerhed have nået deres endelige form og størrelse efter Procedure.



Du skal forvente at få ar


Du vil fileå ar, men hvis du passer på dem, vil de med tiden blive meget lidt synlige. De fleste vil fileå det såkaldte ”anker-ar”, fordi arrene fra brystløftet ligner et anker: Der vil være et rundt ar rundt om areola (det farvede område rundt om brystvorten), fra aeola og ned langs midten af brystet og ud til hver facet i brystfolden. Hvis du kun skal have foretaget et lille brystløft, kan du måske nøjes med et ar rundt om areola. Din plastikkirurg vil råde og vejlede dig – også i hvordan du bedst passer på arrene, så de bliver så lidt synlige som muligt.



Stabil vægt


Det er vigtigt, at du er normalvægtig og holder vægten efter brystløftet. Ændringer i din vægt har indflydelse på dine ar, der kan blive meget brede, hvis du tager på.



Du skal stoppe med at ryge


Rygning får de små blodkar til at trække sig sammen. Rygning påvirker derfor helingen negativt, fordi brystvævet og brystvorten har brug for den ilt, som blodet i de små blodkar bringer med sig. Rygere risikerer også at fileå bredere og mere tydelige ar conclusion ikke-rygere. For at få det bedst mulige resultat, skal du som minimum stoppe med at ryge i et par måneder før og efter brystløftet.



Ingen sol til dine ar


Du skal beskytte dine ar mod solen, så længe de er røde, det vil sige mindst seks måneder. Nogen er dog nødt til at vente one-two år. Hvis du ubeskyttet nyder solens stråler før arrene er klar, risikerer du, at dine ar bliver misfarvede og brunlige.



Sport, motion og tunge løft må vente et stykke tid


Du er tidligst klar til at genoptage Activity og movement seks uger efter operationen. Hvis du laver tunge løft eller dyrker en sportsgren, der kræver, at du har armene in excess of hovedet, så der bliver trukket i brystet, skal du Doggy vente mindst to måneder.



Bestil tid


E book en uforpligtende konsultation og


forsundersøgelse eller kontakt os, hvis du ønsker


mere information eller har spørgsmål.



Du kan booke din tid on-line og blive behandlet


hos Adeas i Parken.



Brystrekonstruktioner


Vi er specialiserede i rekonstruktioner


Efter sygdom og ulykker. Efter fejloperationer. Og efter medfødte problemer.



Brystrekonstruktioner handler ikke kun om æstetik, det handler om livskvalitet. Det handler om, at male ikke fastholdes i følelsen af at være affected person, Adult men at man kommer tilbage til at fileøle sig hel og kvindelig igen. At person ikke hver gang person ser i spejlet bliver mindet om, at man har haft en kræftsygdom. At gentleman, når male står omklædningsrummet, ikke føler sig stirret på. Der er ingen grund til, at du skal leve med det. For det behøver du ikke.



Har du haft brystkræft?


Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt kvinder i den vestlige verden. one ud af 9 kvinder får brystkræft. Flere og flere vinder heldigvis in excess of sygdommen. De sidste 5 år er der sket stor udvikling i rekonstruktionsteknikker og plastikkirurgerne har fået langt bedre muligheder for at rette tidligere operationsresultater. Ofte kombinerer vi flere teknikker for at skabe så naturligt et resultat som muligt..



Nedenfor er er beskrevet rekonstruktion/korrektion med fedttransplantation og rekonstruktion med expander/implantat. Vi bruger en bred vifte af teknikker, blandt andet expandere/implantater, lapplastikker (rekonstruktion med muskel og/eller hudlapper), fedtvæv og acellulær dermal matrix (retail outlet rekonstruktioner med eget væv varetages i offentligt regi).



Vil du vide mere?


Har du spørgsmål eller ønsker du en vurdering af dine operationsmuligheder, er du altid velkommen til at ringe og booke en tid til forundersøgelse hos vores plastikkirurgiske workforce.



Hvem kan vælge en brystrekonstruktion?


Den motiverede, med lav risiko for tilbagefald af sygdom, godt helbred i øvrigt. En brystrekonstruktion er ofte en proces med flere planlagte operationer – og sommetider behov for supplerende korrektioner mhp. at optimere det kosmetiske resultat.



Hvilke(n) metode(r) skal vælges? Det afgøres mellem dig og plastikkirurgen. Det afhænger af din kropsform, dine ønsker og forventninger, modsatte brysts form, om du har fået strålebehandling.



Hvis du tidligere har fået fjernet en knude i brystet og strålebehandling, og nu har asymmetrisk brystform eller uens bryststørrelse, eller hvis du har strammende arvæv på brystet eller ved siden af brystet kan du måske have effekt af fedttransplantation og/eller arkorrektion.



Hvis du tidligere har fileået fjernet et eller begge bryster og overvejer brystrekonstruktion er der flere forskellige teknikker, der kan anvendes mhp. at genopbygge et/begge bryster. Det er vigtigt, at du får en grundig info om hvilke teknikker, der evt. kan være relevante for dig. Det er også vigtigt, at du informeres om fordele og ulemper ved de forskellige teknikker. Der er en bred vifte af rekonstruktionsteknikker, hvoraf nogle kan tilbydes både i offentligt og privat regi, hvorimod andre udelukkende tilbydes på offentlige afdelinger.



Fedttransplantation


Fedttransplantation (også kaldet lipofilling eller lipoinjection) kan udføres med forskellige teknikker, og resultaterne afhænger af mange faktorer. Mange kvinder ser det som en ”get-gain” problem, at male kan fjerne fedtvæv, et sted hvor man har fedtdepot, ofte lår, lænd eller mave, og anvende det, hvor der mangler fylde eller variety.



Fedttransplantation anvendes i stigende grad som selvstændig behandling eller som health supplement til anden behandling, f.eks. sammen med brystimplantat. Ikke alle kvinder er egnede til indgrebet. For at vurderer om teknikken kan være relevant for dig, er det derfor vigtigt at få en individuel vurdering og samtale med en højtspecialiseret plastikkirurg, m.h.p. at vurdere dine muligheder og forventninger samt planlægge det bedste behandlingstilbud til dig.



Fedttransplantation kan anvendes til:



Brystrekonstruktion med “ekspansionsmetoden”


Med en brystrekonstruktion stiler person mod at opnå et resultat, som er pænt, når guy er iført BH eller badetøj. Male skal ikke regne med at der kan opnås fuldstændig symmetri med det modsidige bryst.



​Brystrekonstruktion kræver ofte flere operationer



Bestil tid


Guide en uforpligtende konsultation og


forsundersøgelse eller kontakt os, hvis du ønsker


mere facts eller har spørgsmål.



Du kan booke din tid on-line og blive behandlet


hos Adeas i Parken.



Forundersøgelse 800 kr


Kontrol efter operation foretaget her 0 kr


2nd belief (vurdering af resultat af Procedure foretaget andetsteds)1.600 kr



Brystforstørrelse med eget fedt


Med eget fedtvæv (inkl. fedtsugning), one. beh. fuld mattressøvelse 36.900 kr


Med eget fedtvæv (inkl. fedtsugning), two. beh. – fuld mattressøvelse 29.000 kr


Fedtsugning af ekstra område (pr. område) 5.000 kr



Brystforstørrelse med implantater


Runde implantater, cohes I (inklusive 5 års kapselgaranti) fuld mattressøvelse 32.000 kr


– Tillæg: ved valg af anden type implantat:


Mentor Xtra (rundt, glat overflade, memory-gel) 5.000 kr


Mentor rundt, Cohesive II, nanotexturering) five.000 kr


Mentor dråbeformet,Cohesive III (nanotexturering) five.000 kr



Kombineret brystforstørrelse


Implantater + eget fedtvæv (inkl. fedtsugning) fuld mattressøvelse fifty.900 kr


Brystløft og implantat cohesive I fuld mattressøvelse fifty.100 kr


Brystløft og implantat cohesive II eller III fuld mattressøvelse 55.000 kr



Fjernelse af brystimplantater


Fjernelse af implantat – Et bryst lokal mattressøvelse fourteen.000 kr


Begge bryster lokal bedøvelse twenty.000 kr



Fjernelse af implantater – Et bryst fuld mattressøvelse eighteen.000 kr


Begge bryster fuld bedøvelse 22.000 kr


Fjernelse af implantater og lille indvendigt løft fuld bedøvelse 26.000 kr


Fjernelse af implantater og kapselvæv (capsulectomi) fuld mattressøvelse Fra 36.900 kr


Fjernelse af implantater og brystforstørrelse med eget fedtvæv fuld bedøvelse Fra 39.000 kr


Fjernelse af implantater og brystløft fuld mattressøvelse Fra 32.000 kr



Udskiftning af brystimplantater fuld bedøvelse


Udskiftning til runde cohesive I implantater 36.900 kr


Udskiftning til runde Xtra, cohesive II eller anatomiske implantater 41.000 kr


Tillæg for korrektion for kapselskrumpning 5.000 kr


Tillæg for samtidigt brystløft 14.000 kr


Tillæg for samtidig lipoinjektion fourteen.000 kr



Korrektion efter tidligere brystoperation fuld mattressøvelse


Korrektion af brystform, implantatplacering, kapselskrumpning bottoming out, wrinkling, arvævsindtrækning Fra 36.900 kr


Korrektion med eget fedtvæv Fra 36.900 kr


Korrektion med acellulær dermal matrix eller mesch Efter aftale



Brystrekonstruktion efter tidligere brystkræft fuld bedøvelse


Brystrekonstruktion af et med expander/implant (forløbspris) 71.000


Tillæg: tilpasning af modsidige bryst eight.000


Untilæg: dobbeltsidig brystrekonstruktion 8.000


Korrektion af tidligere brystrekonstruktion Efter aftale


Korrektion af brystform eller arvævsstramning efter tidligere behandling for brystkræft Efter aftale


Korrektion af brystform med eget fedtvæv, 1. gangs behandling Fra 24.000 kr



Brystvorte rekonstruktion (i lokal mattressøvelse)


Et bryst 8.000 kr


Begge bryster 14.000 kr



Brystløft/brystreduktion fuld bedøvelse


Brystløft, lille (ar omkring brystvorte eller lollipop-ar) lokal mattressøvelse 16.000 kr


Brystløft (lollipop-ar) fuld mattressøvelse 28.two hundred kr


Brystløft, stort (lollipop-ar eller anker-ar) fuld bedøvelse 30.000 kr


Brystreduktion fuld bedøvelse 34.000 kr



Brystvortekorrektion Brystvorte reduktion (i lokal bedøvelse)


Et bryst lokal bedøvelse 9.000 kr


Begge bryster fourteen.000 kr


Korrektion af indadvendt brystvorte (i lokal mattressøvelse)


Et bryst lokal bedøvelse ten.000 kr


Begge bryster lokal bedøvelse 16.000 kr



Tillæg ved brystoperationer:


Indlæggelse pr nat 5.000 kr


Lovpligtig patientforsikring 6%


Ekstra BH four hundred kr



Vil du til forundersøgelse?


Her kan du booke tid til forundersøgelse hos vores plastikkirurger.


Du kan ikke booke tid til selve operationen.



Henvisninger fra det offentlige sundhedsvæsen


Hvis du har en henvisning fra det offentlige (Udvidet Frit Sygehusvalg),


skal du ringe til os i stedet for at benytte bookingformularen,


fordi vi skal se din henvisning, fileør vi må booke en tid til dig.



Bookingformular


get more info

Skriv til os Alle hverdage kl. nine:00-twelve:00 + 12:30-fifteen:00



Speciallæger i plastikkirurgi


Trine Foged Henriksen


Ph.D, overlæge, speciallæge i plastikkirurg



Hans Erik Siersen


Overlæge, speciallæge i plastikkirurgi



Adeas Skodsborg


Skodsborg Strandvej 125A, three.


2942 Skodsborg



Adeas Parken


Øster Allé forty two, 3. sal


2100 København Ø



CVR Akkrediteret uden anmærkninger


En akkreditering er din garanti for


at hospitalet lever op til den samme


kvalitet som på de allerbedste


offentlige hospitaler, eller måske


endnu bedre.

Report this page